tiistai 25. joulukuuta 2012

Tästä lähtee

Hei ja tervetuloa lukemaan nukkeblogiani! Oon helmikuussa 12 vuotta täyttävä tyttö. Omistan neljä nukkea mutta vain kaksi on kuvauskunnossa ja niitä kuvauskelvottomia tuskin tullaan tässä blogissa ikinä näkemään. Kelvottomien nukkejen mallit on Ludmila ja Hatsune Miku (pullippeja kummatkin) ja ne joita pystyn kuvaamaan ovat Mami Tomoe ja Prupate (pullippeja nämäkin). 
Tässä on Mami Tomoeni. Tämä ei ole ensimmäinen nukkeblogini, poistin edellisen kun se oli niin kamalan huonolaatuinen, niin kuviltaan kuin tekstiltäänkin. 'Edellisessä elämässään' tämän nuken nimi oli Mio, mutta enpä ole vielä uutta nimeä saanut mietittyä enkä tuota nimeä halua enää käyttää. Tomoe on kolmas nukkeni ja ollut minulla parin kuukauden päästä vuoden. Nukke on muuten stock mutta tuo peruukki on vaihdettu kuten kuvasta näkyy. Tällä on vartalo muuten stock mutta olen työntänyt siihen obitsukädet...ja nukke on nyt yksikätinen, toinen käsi katkesi ihanasti ja siitä jäi pieni pala tuonne sisään ja se on todella vaikea saada sieltä pois enkä sen palasen takia saa työnnettyä uutta kättä...ärrinmurrin.
 
 
Prupatellakaan ei ole vielä nimeä mietittynä, kyllä mulle mielessäni on näille molemmille hyviä nimivaihtoehtoja mutta en oo vielä päättänyt mitään...Sain Prupaten ihan tässä tänä jouluna, ja neiti on kokonaan stock.
 
 
 
Alotan sitten postailun tässä joskus lähiaikoina.
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Oikeen suloisia nukkeja sinulla :3

  VastaaPoista
 2. Suloisia neitejä kummatkin, itsellänikin on prupate, mutta ... se on vähän huonossa kunnossa :---D

  ☂ itsnewdaysweetheart.blogspot.fi/ ☂
  Ї αм ωяїтḯη❡ ♏ƴ ℒḯḟℯ тø ʟαυℊн @т мƴṧεʟḟ, αᾔ∂ ℑ αм ṧüḉ¢ℯℯḓїη❡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D ja toivottavasti ei oo niin huonossa kunnossa ettei tule kuntoon...(itselläni on nuo kaksi muuta nukkea sellaisessa kunnossa. ainakin melkein)

   Poista
 3. Loviisaaaaa >.< Miksi Luna, miksi ? ;w; Avan ihana nukke hän on ;3;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunalle kävi vähän huonosti kun mulle tossa joskus biljoona kuukautta sitten iski kustomointihimo vaikken osaa kustomoida... owo' ehehhe. ja muutenkin, rikkinäinen obitsu ja takkunen peruukki. ei todellakaan kuvauskunnossa.

   Poista

Kommentoithan? Pyydän nätisti ~